Over de praktijk

Huisartspraktijk Hiemstra is gevestigd in het moderne Gezondheidscentrum Heesch, centraal gelokaliseerd in de oude dorpskern van Heesch aan de Gildestraat 1.

Met ons team bieden wij persoonlijke en deskundige zorg, waarbij de patiënt zich welkom, geholpen en gehoord voelt. Wij bieden huisartsenzorg in de breedste zin van het woord. Tevens is zowel preventie als ondersteuning bij psychische klachten voor jong en oud bij ons te vinden.

Door de vestiging in Gezondheidscentrum Heesch, hebben wij korte lijnen en werken wij intensief samen met onze andere zorgdisciplines in het centrum: Benu Apotheek Heesch, Fysiotherapie4all, Podotherapie Peeters, Logopediepraktijk Miedema, Verloskundigenpraktijk Ridderhof, Huidtherapeuten Huidgericht, Thuiszorg Pantein, Medisch pedicure Voet & Vorm, Diëtiste Ruth en Ergotherapie ErgoZelf.

Voor meer informatie kijk op:

www.gezondheidscentrumheesch.nl

NHG-geaccrediteerd

Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit is een kwaliteitskeurmerk van het Nederlandse Huisartsen Genootschap.

NHG-geaccrediteerd

Huisartsen in opleiding

Huisartspraktijk Hiemstra werkt intensief samen met Radboud Universiteit Nijmegen. Daardoor zijn er ook jaarlijks Huisartsen in opleiding werkzaam in de praktijk, evenals co-assistentes en stagiaires. Wij zijn een erkend leerbedrijf.